Sunday, 24 May 2009

cuping

in my post "rindu serindu rindunya...huh? hehe.." i forgot to mention nama cuping....
tapi tula tujuan aku tulis "and the list goes on"...takut ada termiss sape2...
infact mat cat pun aku tertinggal....
oh ya...for those who know cuping...tak lama lagi dia akan menjadik seorang bapak...
ya...dulu dia bapak ayam...skarang sudah jadik bapak betul...
hehe...joking je eh cuping...kot2 wife hg marah...
semoga menjadik "daddy cool" slalu.....wah gitu..
the baby is expected to come out in July...
kalau ada yg nak melawat dia nanti sila lah...beliau skarang menetap di perlis....

kalau dari arau, go ke arah kangaq, nampak kedai Abau pusing kanan...straight je...lalu lintasan keretapi..straight lagi.....pokok sawa belah kanan...straight lagi...lepas lalu petronas belah kiri...depan sikit pusing kanan...
dalam 100-200 meter belok kiri..straight sampai nampak rumah pusing kanan...dalam 50 meter pusing kiri...dlm 20 meter anda akan nampak sign lorong long chin...dan anda bolehla membunyikan horn...jgn terlepas sampai kampung siam sudah...hehe...

besnya perlis...makan kat pokok sawa....
ikan keli bakaq....sayoq kerabu.... o man...
n then minum ayaq nyok kat kangaq...

Cuping aka Faizal Ahmad
picture taken in 2005

Pakcik teksi: Pakcik, kalau bawak kereta, walaupun mata pakcik pandang tempat lain tapi sebenarnya pakcik pandang depan... mat pet and cuping jus listening....

2 comments: